Våre tjenester:

Go'e Bussa as disponerer 25 minibusser.

I våre minibusser er det 9 sitteplasser, i tillegg til 2 rullestolplasser. Vi har mulighet for å sette inn opp til 3 ekstra seter, men det vil da ikke være plass til rullestoler.

Våre busser er spesialinnredet for å kunne transportere inntil 2 rullestoler. Alle bussene er utstyrt med rampe. For våre gående passasjerer er det sidedør med automatisk åpning, håndtak og det er lav innstigning med ekstra trinn slik at det er lett å komme inn.

Go'e Bussa as har som hovedbeskjeftigelse å  transportere passasjerer som har fått tildelt blått TT kort av Oslo Kommune. Denne transporten koordineres av kjørekontoret Samres. All bestilling av TT turer gjøres gjennom de på:

For brukere som har fått tildelt "Rødt TT kort" gjør vi oppmerksom på at det er mulig å få overført turer til "Blått TT kort" om du skulle trenge det for en periode.

Ta kontakt med TT koordinator i bydelen din.

Go'e Bussa as har avtale med NAV og kan tilby kjøring for de som har fått tildelt arbeidsreiser. Denne transporten kan bestilles direkte hos oss.

  • Telefon 40 00 40 60

Minibussene har transportstol og trappeklatrer som standardutstyr. Trappeklatrer er et hjelpemiddel for å kunne frakte rullestoler på en trygg og sikker måte i trapper. Den som er fører av trappeklatrer har spesialkompetanse for å kunne utføre tjenesten. Vi kan påta oss enkeltoppdrag om det kun er behov for denne tjenesten, selv om vi ikke utfører selve transporten. 8 av våre minibusser har DVD-skjerm og oppgradert lydanlegg.

Dagsturer og helgeturer kan tilbys til konkurransedyktige priser. Vi har henger til bussene om det er behov for ekstra bagasjeplass. For turer mellom kl 10:00 og kl 13:30 har vi ekstra gode priser. Ta kontakt for et godt tilbud.

Sikkerheten er alltid i høysetet og alle våre sjåfører har lang erfaring og gjennomgår kontinuerlig etterutdanning. Du skal føle deg trygg når du har valgt Go'e Bussa as som transportør.

Ta kontakt for et godt tilbud!